dimarts, 5 de setembre del 2017

Amb el somriure, la victòria

Comunicat que l'ANC ens ha fet arribar als associats:


La majoria del Parlament i el Govern compliran el mandat que els vam donar el 27 de setembre de 2015. Les amenaces i les difamacions dels qui no volen les urnes es tornaran encara més estridents. No caurem en provocacions. El nostre horitzó és el Primer d'Octubre i guardarem totes les energies per arribar-hi ben forts i units.

La millor resposta a tot el que escoltarem i veurem aquesta setmana és fer de nou una gran mobilització cívica el proper Onze de Setembre. Treballem per una Diada festiva d'amics i famílies, amb tota la canalla i la gent gran, que proclami tossudament al món que votarem l'1 d'octubre i que votarem Sí. Les inscripcions van fortes i arriben en grup, com sempre. Si no ho has fet, apunta-t'hi!

Després de la Diada començarà la Campanya del Sí, que naturalment ja està preparada, que té els arguments, una agenda d'actes que no para de créixer i tots els espais de publicitat a punt, ja contractats, finançats donatiu a donatiu, amb cada nou domàs del Sí que anem veient als balcons i les terrasses. Ho tens tot al webdelsi.cat. L'1 d'octubre guanya el qui rep més vots. Els boicots als referèndums, fora del núvol en què viu Madrid, tenen mala reputació internacional.

El referèndum és democràcia pura. La gent decidirem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada