Qui som?

Qui som?

Som un moviment organitzat de persones, veïns i veïnes del Districte d'Horta-Guinardó de Barcelona, que estimem el nostre país, Catalunya, i estem convençuts que l'única sortida viable per superar la gravíssima situació econòmica i social que patim, per millorar el nostre benestar i per garantir un futur per als nostres fills és l'assoliment de la independència i que Catalunya esdevingui un estat propi.


D'on venim?

De procedències diverses: molts venim del moviment de les consultes populars per la independència que es va iniciar a Arenys de Munt i va culminar el 10A; altres som adherits, associats o militants de diferents partits i entitats; d'altres no tenim ni hem tingut mai cap lligam ni relació amb cap tipus d'associació política o social. Tots hi som a títol individual i al marge de qualsevol adscripció col·lectiva.


Què volem?

Som conscients que per arribar a la independència del nostre país i que Catalunya sigui un Estat independent, lliure i democràtic en el marc de la Unió Europea, l'única i imprescindible condició és que la majoria dels seus ciutadans i ciutadanes ho vulguem. Treballem amb aquest objectiu: aconseguir i consolidar  la majoria social necessària favorable a la independència i l'Estat propi.


Com ho volem fer?

Treballant plegats, de manera organitzada, democràtica, honesta i transparent; arribant a tots els racons dels nostres barris, explicant, dialogant, amb voluntat integradora per a tothom, donant arguments del perquè necessitem un Estat. Organitzant-nos entorn del nostre col·lectiu: Horta-Guinardó per la Independència (HGxI).


Seguint el pla estratègic i d’acció definit per l'ANC, d'acord amb un calendari que situa l'objectiu final, la constitució d'un Estat propi per a Catalunya, en un termini de pocs anys. No perseguim horitzons difusos, sinó uns objectius possibles dins el marc legal i democràtic.


Què és HGxI?

Horta-Guinardó per la Independència (HGxI) és una de les Assemblees Territorials integrades a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Hi ha més de 200 Assemblees territorials escampades per tot Catalunya amb els mateixos objectius esmentats.


Què és l'ANC?

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) és un moviment organitzat de persones que va néixer a partir de la Conferència Nacional per l'Estat propi del dia 30 d'abril del 2011, i que es va constituir oficialment en l'Assemblea constituent el dia 10 de Març del 2012.


Consulta el web de l'ANC (www.assemblea.cat) si estàs interessat a conèixer els detalls del seu funcionament, organització, estructura (assemblees territorials, assemblees sectorials) i objectius (full de ruta). En aquest web és també on podràs formalitzar la teva inscripció si vols participar i compartir amb nosaltres aquest ambiciós objectiu.


Com ens organitzem?

En l'àmbit del nostre Districte, Horta-Guinardó, estem organitzats i constituïts en un Secretariat Territorial (òrgan coordinador) i quatre comissions o grups de treball (Extensió, Dinamització interna, Comunicació i Logística). Pots consultar l'apartat "organització interna" del web, on trobaràs informació més detallada de com treballem, quants som, com ens organitzem, etc.


Crida a la participació

- Si ets del Districte d'Horta-Guinardó, o vols col·laborar en aquest àmbit territorial.
- Si creus, com nosaltres, que per millorar les condicions de benestar i dignitat per a tu i els teus és imprescindible que puguem construir el nostre futur sense dependre d’'un Estat que ens espolia econòmicament, que ens menysprea com a poble, minoritza la nostra llengua i nega la nostra història.
- Si creus que els catalans tenim dret a decidir el que volem ser i com ho volem fer.
- Si creus que podem conviure en una societat més justa, democràtica i transparent que ens permeti normalitzar les relacions entre Catalunya i Espanya.
- Si vols que Catalunya sigui reconeguda internacionalment.
- Si creus que és l’hora de tenir un sistema bancari i financer controlat des de Catalunya i pels catalans que pugui parlar amb veu pròpia a Europa.


En definitiva, si creus que per aconseguir tot això hem de dotar-nos dels instruments que només un nou Estat ens pot proporcionar... et convidem a participar amb nosaltres.


Si tu no hi ets, no podrem aconseguir-ho... si hi som tots... tot és possible!!

horta-guinardo@assemblea.cat 

Formulari de contacte.


Per a més informació consulteu: 

Web nacional de l'ANC: assemblea.cat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada