diumenge, 10 de setembre del 2017

Ara més que mai: vine a la Diada!

El Parlament ha aprovat la llei del referèndum i la llei de transitorietat i hem sigut convocats pel Govern al referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre. Totes dues lleis tenen tota la legitimitat i legalitat.

La guerra bruta de l’Estat espanyol amenaça la democràcia i la cohesió social a Catalunya, però no ens doblegaran. Hem demostrat que no tenim por i ens en sortirem perquè estem actuant en legítima defensa. Ataquen la llibertat d'expressió, el dret a vot i els drets humans, però la Crida per la Democràcia és imparable.

Aquesta Diada el món veurà de nou als carrers de Barcelona un poble unit, que serena i pacíficament es disposa a votar massivament per decidir el seu futur polític.

També, com cada any, et convidem a viure l'ambient festiu i familiar de la Diada al passeig de Lluís Companys, on al llarg de tot el dia hi trobaràs l’Espai Òmnium, la Mostra d’entitats i els concerts de la Festa per la Llibertat, amb Judit Neddermann, Jarabe de Palo, Txarango, Els Pets i Green Valley.
T'hi esperem!

Referèndum és democràcia. Inscriu-te si encara no ho has fet


---------------------------------------------------------------------------------------------------
Participeu amb nosaltres a les activitats al carrer:


  • Apunteu-vos al enllaç al doodle que trobareu  al nostre web (part superior dreta). 
  • Veieu-ne les activitats al calendari (a la columna dreta d'aquest blog i al web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada