dissabte, 23 de setembre del 2017

#HolaDemocràcia

El proper diumenge durem a terme "La Marató per la Democràcia" arreu del territori.


Un cop més volem demostrar que estem decidits i que seguim endavant sempre amb la nostra manera de fer, festiva, serena i, alhora, reivindicativa. Comptem, com sempre, amb la vostra capacitat i col·laboració!
 ----------------------------------------
Ajuda a difondre aquest article fent ús de les icones () que trobes aquí sota
  • Convocatòria: a les 11h a la plaça de l'Ajuntament .
  • Volem donar una imatge festiva, trencant, un cop més, el seu discurs que vol donar una imatge d'aldarulls al carrer. Som-hi!
  • Propostes d'activitats/tallers:
    1. Retallables de mans amb cartolines, on pintarem el lema HOLA DEMOCRÀCIA, per poder saludar des de la plaça. Adjuntem els models que es van produir per l'acte de Tarragona en un pdf-. ATENCIÓ: NO ELS IMPRIMIU. És un model només per fer a mà, amb cartolina i sempre amb el lema HOLA DEMOCRÀCIA, l'únic que promourem aquest diumenge.
    2. Per als més petits, en paper d'embalar o lones de plàstic, el que sigui, pintarem a llapis HOLA DEMOCRÀCIA amb la bafarada del sí, tal i com s'adjunta a la foto. Ha de ser molt gran la pancarta, tant com es pugui. L'acció és pintar-la amb les mans; ens mullem la palma de la mà amb pintura i omplim la pancarta d'empremtes. Adjuntem exemples de pancartes fetes amb empremtes de mans i foto de pancarta HOLA DEMOCRÀCIA, de manera que el disseny s'hi assembli el màxim possible.
    3. Altres pancartes pintades sempre amb el lema HOLA DEMOCRÀCIA i retallables de les bafarades del Sí.
DIFUSIÓ: És molt important que tothom, tothom, tothom, faci fotos durant el dia de tots aquests materials i els pugi a la web holademocracia.cat. Un cop pujada la foto, la web demana que s'indiqui el poble des d'on es puja a partir d'un llistat. Volem cobrir tots els municipis del mapa amb aquestes fotos i fer una acció online massiva aquell dia amb el lema #HolaDemocràcia

----------------------------------------
Ajuda a difondre aquest article fent ús de les icones que trobes aquí sota

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada