divendres, 4 d’octubre del 2013

Preparem-nos. En faran de pitjors

Benvolguts companys, 

És molt important estar preparats per al més que previsible increment de la tensió amb l’Estat espanyol per tal d’aturar el camí de la secessió de Catalunya.

Han començat a aixecar les veus i les amenaces, i faran pujar la crispació. No s’aturaran i això gens no ens ha d’estranyar perquè tota aquesta agressivitat només acaba de començar.

Recordeu que fa uns mesos tot era “merda” sobre els suposats comptes a Suïssa d’en Mas i d'en Pujol? Se’ls ha acabat la pólvora, però ara si cal utilitzaran dinamita per reduir el procés sobiranista que estem vivint, per intentar aturar-lo, dinamitar-lo i controlar-lo en la mesura que els sigui possible.

Infiltraran personal entre nosaltres, cremaran banderes espanyoles, generaran conflictes amb la població civil, agressions a les infraestructures i enfrontaments amb la policia... accions de les quals intentaran responsabilitzar-nos.

Ens criminalitzaran per les nostres suposades autories, qualsevol cosa al seu abast per tal d’atemorir la població, desanimar i espantar els indecisos, desprestigiar-nos personalment i col·lectiva. En definitiva, utilitzaran qualsevol mitjà al seu abast per aconseguir els seus objectius.

Hem d’estar amatents a tot el que passi, molt alerta. I no ens hem de creure tot el que provingui d’alguns mitjans, ni que siguin catalans, especialment dels que en són contraris, dels que no donen suport o menystenen l’independentisme.

Nosaltres no hem de respondre a cap provocació, hem de conservar la calma i evitar tot tipus d’enfrontaments alhora que continuem amb les nostres activitats com fem cada dia, de forma mesurada, pacífica i educada, sense pausa però sense treva.

Com diu en Vicent Partal: "
Si nosaltres, els ciutadans, ens mantenim com una roca, ferms, guanyarem". Us recomanem aquest article.

Enric Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada