dijous, 24 d’octubre del 2013

Un millar de personas rodean el Palau de Pedralbes convocadas por la ANC


Un millar de personas se han concentrado este miércoles por la tarde ante la puerta de acceso al recinto del Palau de Pedralbes coincidiendo con el Foro Económico del Mediterráneo Occidental. Los manifestantes, fueron convocados por la Assamblea Nacional Catalana (ANC) de Les Corts, tras la confirmación del veto del Gobierno a la intervención del 'president', Artur Mas, en el foro.
Font: El Periodico
El crits a favor de la independència s'han pogut sentir aquesta tarda a la cimera mediterrània de Barcelona. Prop d'un miler de persones s'han concentrat al palau de Pedralbes, de forma quasi improvisada, ja que tot just ahir al migdia es va llançar la idea.

Els concentrats, que portaven banderes estelades, han cridat a favor de la sobirania de Catalunya i en contra de l'actitud agressiva del govern espanyol. Algunes de les delegacions estrangeres han vist perfectament la protesta.

A twitter ha aparegut ràpidament l'etiqueta #encerclempedralbes. Els responsables de seguretat han impedit la intenció inicial d'encerclar el palau, cosa que ha obligat a variar la cadena humana, que s'ha celebrat en un ambient festiu. En alguns dels màstils de davant del palau s'hi han hissat estelades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada