dimarts, 29 d’octubre del 2013

A l'ANC d'Horta-Guinardó posem en marxa el PLA B. Apunta-t'hi ara!

Benvolguts, benvolgudes,

Per si falla el Pla A, que és fer la consulta, cal treballar des d'avui mateix pel pla B que en el full de ruta de l'ANC és la recollida de peticions: Signa 1 vot. Això ja s'ha posat en marxa a  nivell de tot el país i en les properes setmanes anirà agafant embranzida. Hem de recollir-ne milers i milers.

A la darrera Assemblea de la Territorial ens vam plantejar com fer-ho al nostre districte i es va acordar que seria pràctic crear uns equips "fixos" per fer la recollida de peticions de Signa 1 vot. D'aquesta manera a tots nosaltres ens seria més fàcil organitzar-nos ja que sabríem quin dia "treballem" i on. Al mateix temps, el fet de tenir uns emplaçaments estables, a la gent dels barris que vol venir a signar, sabria on ens pot localitzar. Serien indrets concorreguts com ara a tocar de parades de <M>, places, mercats, etc.

Mitjançant l'enquesta següent intentarem fer grups per omplir l'horari i els indrets. No cal dir que mirarem que tot casi al màxim. També demanem si a més teniu espai per desar la mica de material de cada taula així com si disposeu de cotxe per traslladar-ho. Això darrer no ha de ser un impediment per vosaltres però sí que facilitaria la logística.
Perquè us en feu una idea, actualment només hi ha 2 persones que s'ocupen d'anar amunt avall amb cotxe repartint el material, i això és cada dia. Cal que fem un pas endavant.

És per la importància que té aquesta acció, que pot ser la definitiva, que cal que tots ens hi impliquem. Potser després ja serà massa tard. 

APUNTA-T'HI AQUÍ

Moltes gràcies pel vostre esforç. El premi serà immens.

HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada