divendres, 25 d’octubre del 2013

L'exfiscal en cap de Catalunya, destituït per defensar la consulta, insisteix que "la llei ha de ser el camí per arribar allà on volem anar"


L'exfiscal en cap de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, destituït per defensar la constitucionalitat de la consulta sobiranista, ha tornat a defensar aquest migdia que les lleis no poden ser murs de contenció a les aspiracions. "Les lleis no poden ser cadenes per impedir somiar", ha dit Rodríguez-Sol, davant tot el sanedrí jurídic de Catalunya i del President de la Generalitat, Artur Mas, després que aquest li imposés la medalla que l'acredita com al Premi Justícia Catalunya. 

Rodríguez Sol, expedientat per defensar la legitimitat que els ciutadans de Catalunya aspiressin a celebrar una consulta sobre la independència sempre i quan es respectès la legalitat, ha insistit en la seva tesis. "Les lleis han de ser camins per arribar on volem arribar", ha sentenciat el fiscal. Mas ha collit l'ajuda i ha afegit que és "un error utilitzar els marcs legals per bloquejar solucions de volunta política". 


Font: Nació Digital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada