dimarts, 22 d’octubre del 2013

Campanya "Un País Normal" a Horta-Guinardó. Participa-hi!


Òmnium Cultural ha presentat avui la campanya “Un país normal”, que vol apuntalar l'exercici del dret a decidir i donar arguments a favor de l'Estat propi. Aquest dissabte 26 d'octubre, un miler de voluntaris donaran el tret de sortida de la campanya al carrer, amb una bustiada de 500.000 fulls volants en una seixantena de poblacions catalanes.

Podeu veure diferents imatges de la presentació d'avui, a més de seguir la campanya al web www.unpaisnormal.eu i a través d'un perfil a Twitter @un_pais_normal i una pàgina a Facebook. Ajudeu-nos a fer-ne difusió.

Aquest dissabte 26 d’octubre hem programat la primera gran acció en el marc de la campanya Un país normal. L’acció consisteix en una bustiada a diferents zones del país; Horta-Guinardó és una de les zones on farem arribar els missatges de la campanya amb el suport de voluntaris i voluntàries.

Si el matí del proper dissabte 26 d'octubre pots participar en la primera acció al teu barri, envia un correu aparticipacio@omnium.cat amb la informació següent:

- Noms i Cognoms
- Barri
- Hores que hi pots dedicar: 2 hores, 3 hores, 4 hores o més

Després de rebre el teu correu, contactarem aviat amb tu per explicar-te els detalls de l'acció. Moltes gràcies pel teu suport i col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada