dimecres, 11 d’octubre del 2017

El moviment popular, per Lluís Vila

El moviment popular va iniciar, impulsar, dinamitzar i desenvolupar el procés, després han estat els partits polítics sobiranistes els que han agafat el paper protagonista (amb el Parlament i el govern), i ara, en unes circumstàncies que podem analitzar des de diferents punts de vista però sempre dintre d'un marc de respecte mutu, el moviment popular hem de tornar a agafar el protagonisme per defensar la República Catalana (i que les institucions facin la feina d'aconseguir de manera immediata mediadors potents).

El poble de Catalunya no hem perdut res, ni volem claudicar ni fer un pas enrere, perquè sabem que darrere nostre només hi ha el buit de llibertats i de democràcia, i el retorn al franquisme.

Però, per seguir avançant, ara més que mai ens cal seguir units i mostrar al món la imatge de dignitat i fermesa que ja ens caracteritza. Amb la nostra tenacitat i exemple, els sobiranistes hem aconseguit una majoria social favorable a la independència.

Els mitjans del món han de seguir parlant de nosaltres i de la nostra resistència pacífica en la defensa dels nostres drets i llibertats (que associem amb la República Catalana) i serà l'opinió pública d'aquests països la que forçarà el canvi de posicionament dels seus dirigents polítics.

Resistir és vèncer, i només la cohesió, a desgrat de les legítimes discrepàncies, ens permetrà ser forts.

Lluís Vila
HGxI
-----------------------------------
Llegiu també altres escrits dels nostres companys sobre els fets d'aquests dies:

Animeu-vos a compartir la vostra experiència d'aquests dies i envieu-nos un escrit per a publicar-lo.
Ajudeu a difondre aquest article fent ús de les icones que trobeu aquí sota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada