dijous, 12 d’octubre del 2017

Crida a la serenitat, l'autoestima i la confiança

Òmnium Cultural fa una crida  als seus socis i simpatitzants per a que seguim mantenint la serenitat, l'autoestima i la confiança:

"Celebrem que els diputats escollits democràticament, assumint el mandat sorgit de les urnes en el referèndum de l'1 d'octubre, hagin signat de forma solemne la declaració d’independència. Malgrat la repressió de l'Estat, més de dos milions de catalans van votar la República.

Aquest és el compromís del Go


Crida realitzada per
vern que, com saps, ha suspès temporalment la declaració per poder avançar en la recerca de diàleg i negociació. Ahir mateix vam demanar al president Puigdemont que fixi un termini raonable per fer efectiva aquesta mediació o, per contra, si aquesta mediació no prospera, declarar definitivament la independència.

Mentre el Govern, partits i institucions catalanes estenen la mà al diàleg, l'Estat espanyol segueix responent amb amenaces i repressió. Dilluns vinent, l’Audiència Nacional ha tornat a citar el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, el de l’ANC, Jordi Sànchez, i el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero. No reconeixem el delicte pel qual se'ns imputa, perquè manifestar-se pacífica i cívicament, com hem fet durant set anys, no és cap delicte.

Davant d'aquests moments greus, hem de seguir mantenint tota la serenor, tota l’autoestima i tota la confiança en la voluntat pacífica i democràtica del poble de Catalunya."


Nota:
Aquest text ha estat enviat per correu electrònic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada