dijous, 26 de desembre del 2013

Un matí al carrer recollint "Signa un vot per la independència"

Muntem una taula fixa de SIGNA UN VOT junt a l’Hospital de Sant Pau els dimarts al matí. Amb les noves carpes hem deixat de patir. Són una bona inversió.

Superat el moviment de la instal·lació ens comença a penetrar el fred, som a l’ombra, davant de la porta principal on circulen molts veïns.

Abordar la gent que entra i surt de l’hospital, té el seu què. Hi ha força concurrència però no tothom te l’ànim per escoltar-nos. En aquest emplaçament, davant el mal color de la pell, les ambulàncies, les crosses i cadires de rodes, l’empatia és condició sine qua non.

Amb en Jordi Oliver, responsable de la taula, vam comentar que fa quasi tres anys que vàrem iniciar la Consulta del 10A a Horta i no ens imaginàvem que ens acabaria agradant interpel·lar i conversar amb ciutadans desconeguts.

Ara, com llavors, hi ha gent que, sensible a la nostra acció, ens anima i gratifica, reconeixent la tasca de l’ANC i sorgeixen anècdotes simpàtiques com la d’ahir:

Al carrer d’Olzinelles a Sants, on visc, hi ha un antic obrador de xocolata que ha evolucionat i per festes, a més de bombons, ofereix uns immillorables torrons. Hi ha cua que surt fins al carrer. I mentre espero unes senyores d’Horta, des d’on s’han desplaçat per proveir-se de la dolça manduca, em reconeixen i saluden dient-me que al matí hem parlat a la porta de l’Hospital de Sant Pau.

HGxI

No cal dir de què ha versat la conversa seguida mes o menys discretament per la gent del voltant.

Nadal 2013. 
Pilar Trenchs i Figuerola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada