dilluns, 2 de desembre del 2013

Activitat "Signa un Vot" (desembre). Apunta-t'hi!

Benvolguts, benvolgudes,

Ja ha començat el darrer mes de l'any. Sembla que serà un mes molt decisiu perquè finalment se sabrà la pregunta i la data del referèndum.

Per la nostra territorial també serà un mes important perquè posem en marxa les taules fixes de recollida del Signa 1 Vot. Una iniciativa que va sorgir de l'Assemblea Territorial del mes d'octubre. La proposta consisteix en uns grups estables que tenen assignada una taula en un lloc i un dia que sempre es manté. D'aquesta manera és més fàcil organitzar-se i a més ens fem més presents al districte.

Muntarem 6 taules a la setmana. Penseu que això és pioner perquè són moltes taules. La vostra contundent resposta ho ha fet possible.



  • Dilluns tarda: Plaça Alfons X
  • Dimarts matí: Hospital de Sant Pau
  • Dijous tarda: c. Tajo (Pl. Eivissa)
  • Divendres matí: Els Quinze
  • Dissabte matí: Plaça Maragall
  • Diumenge matí: Els Quinze

Tot i que ja hi ha voluntaris estables a les parades, és important que us apunteu a engruixir les taules perquè una presència important de gent, les fa més atractives per la gent que passa pel carrer.

A més d'aquestes activitats n'hi ha algunes altres a nivell del Barcelonès com l'
Intensiu del Barri del Besòs previst pel dissabte 14 de desembre.

És important que us apunteu a totes aquestes activitats com a voluntaris per fer que el camí cap a la independència sigui creïble als ulls de la resta de conciutadans. Per venir a fer de voluntaris, apunteu-vos al doodle http://doodle.com/7fq6b3qnusxbhasm#table

Moltes gràcies.


Fem la Via Catalana cap a la independència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada