dimecres, 25 de desembre del 2013

Recollida massiva de "Vots per la Independència" a tot el País (11 i 12 de gener 2014)

Benvolguts, benvolgudes,

Com ja us hem anat avançant, per l'11 i 12 de gener hi ha previst el Primer intensiu del Signa 1 Vot a nivell de tot el país. És la següent gran mobilització després de la Via Catalana. Només 4 mesos després de l'11 de setembre, volem tornar a ser presents als carrers i places de Catalunya.

Pel què fa a la nostra Territorial, el pla és el següent: 

Durant tot el dissabte i el matí de diumenge hem de muntar 1 taula a la Plaça Catalunya juntament amb la resta de territorials del Barcelonès i paral·lelament tantes taules com sigui possible al llarg del nostre districte. N'hem previst fins a 12. L'objectiu és fer una gran recollida de peticions a la Plaça Catalunya per poder tenir un gran impacte mediàtic, però paral·lelament ser presents als nostres barris perquè és on realment podem recollir peticions de valent.


Per acomplir aquests objectius caldrà cobrir els torns de moltes taules i per tant ens caldrà que TOTS NOSALTRES hi col·laborem. És el moment de saltar a la palestra.
Hem preparat el doodle perquè us hi apunteu. L'horari és:


  • Dissabte de 10 a 20 h.
  • Diumenge de 10 a 14 h. (veureu que al doodle hem previst la tarda de diumenge però no n'heu de fer cas)

Veureu que hem subdividit les jornades en múltiples torns perquè us apunteu a tants com pugueu. Feu-ho en l'enllaç següent: http://www.doodle.com/p6ne3nuqi2dt2gke

Apunteu-vos en família, animeu als vostres amics. Hem previst que cal la col·laboració d'unes 80 persones, així que cal que TOTS hi posem el nostre gra de sorra. Segur que serà una altra jornada que passarà a la història. Un dia de festa, democràcia i independència.

Aprofitem per animar-vos a visitar i participar al nostre blog i pàgina web. Us fem un tast d'una jornada de treball al carrer com va ser la d'aquest dissabte a la plaça Maragall.

En moments de pressió unionista, enquestes esbiaxades que ens volen desinflar, etc., hem d'estar, més que mai, presents al carrrer.

Us anirem donant més detalls en els propers dies. Per ara, apunteu-vos-hi.

Ho aconseguirem. Fem Via cap a la Independència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada