dissabte, 14 de desembre del 2013

Signa un Vot: Un roc a la faixa!

Benvolguts, benvolgudes,

Ara que ja tenim les preguntes, el Signa un Vot continua vigent i encara pren més força.

Recordeu que la petició del Signa un Vot té dues parts: La primera demana la celebració d'un referèndum, i la segona commina els nostres polítics que Declarin Unilateralment la Independència en el cas que no es pugui celebrar la consulta. És per això que cal seguir recollint el màxim de peticions possible per tal que el nostre Govern i Parlament tinguin una eina per prendre futures decisions: un roc a la faixa.

Com ja us vam avançar a la darrera Assemblea d'H-G pels propers 11 i 12 de gener es prepara una gran acció de l'ANC per recollir peticions de Signa un Vot. Recordeu Barcelona Decideix? El 10A? Doncs vindrà a ser una acció semblant i caldrà de la col·laboració de tots vosaltres perquè quants més siguem més taules podrem muntar.

Ho estem acabant de preparar i en pocs dies us explicarem la manera de participar-hi.

Us adjuntem a continuació el comunicat que la Comissió de Signa un Vot x la independència ha redactat amb motiu de l'acord de la formulació de la pregunta i data de la consulta.

Entre tots ho aconseguirem. Fem via cap a la Independència! Sí-Sí

COMUNICAT de SIGNA un VOT

Després de l’anunci per part del Govern català de la data i pregunta sobre la consulta, des de la coordinació de la campanya de Signa un Vot volem comunicar-vos el següent:

1.      L’ANC treballarà intensament perquè la consulta es pugui celebrar en la data prevista. Treballarem pel doble Sí que ens ha de permetre assolir un Estat independent per al nostre país.

2.      Els escenaris que es poden produir a partir d’ara seran diversos i canviants. L’ANC ha d’estar preparada per respondre de manera adequada i eficaç en qualsevol dels que es puguin arribar a produir.

3.      En aquest sentit, la campanya de Signa un Vot continua sent molt  important; continua sent bàsica per poder fer front, amb garanties d’èxit, a les diverses situacions en què ens puguem trobar.

4.      Tenir pregunta i data de la consulta no era només un desig, sinó que també estava previst en el disseny inicial de la campanya de Signa un Vot. El punt 1 de la butlleta sembla que ja està parcialment complert, però no està garantit plenament. Per tant el punt 2 segueix tenint tant o més sentit en l’escenari actual.

5.      No cal dir que el projecte Signa un Vot ha de continuar el seu pla d’actuació de la manera ja prevista.

6.      Continuem, doncs, endavant amb intensitat la recollida de “vots” i preparem-nos per a la jornada de recollida massiva a tot el territori dels propers 11 i 12 de gener.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada