divendres, 13 de desembre del 2013

#9N2014 Valoració de l'ANC de la data i pregunta de la Consulta

Valoració d’urgència del Comitè Permanent de l’ANC davant l’anunci de data i pregunta per a la Consulta sobre el futur polític de Catalunya.
1) Valorem positivament que les forces polítiques hagin arribat a un acord. I que aquest acord s’hagi produït abans d’exhaurir el termini fixat.

2) També valorem positivament que s’hagi consolidat la majoria que va votar a favor de la Declaració de Sobirania del passat 23 de gener i esperem que aquesta majoria encara s’ampliï més.

3) Celebrem que la data anunciada per a la consulta sigui durant l’any 2014, d’acord amb l’objectiu irrenunciable establert a la Declaració de Novembre de l’ANC.

4) Hauríem preferit una pregunta més senzilla i directa. Tot i això, proposarem al Secretariat Nacional de l’ANC del proper dissabte 14 de desembre que faci una valoració més aprofundida de la situació i, si escau, que hi doni suport.

5) Igualment, valorem molt positivament que s’hagi concretat la data i la pregunta i que, finalment, es pugui votar i votar per la independència. A partir d’ara, treballarem perquè el mes de novembre de 2014 hi hagi un sí massiu a la independència.

Ara s’intensifica la feina. Davant els moments històrics que s’acosten cal evitar caure en provocacions i mantenir la calma. I treballar, treballar i treballar doblement en positiu.

Bona feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada