dimarts, 13 de setembre del 2016

IMPRESSIONS DE LA DIADA: "Diada 2016", per Elvira Castell

Aquesta Diada hem produïa desassossec, tenia la sensació que era un dels esglaons més importants i definitius del procés i que no ens n'adonàvem. També creia que necessitàvem més energia positiva i que els polítics ens estaven aigualint la festa.

Estava indignada en saber que a l'acte de Sant Boi es va vetar la presència de Demòcrates per Catalunya (Convergència). I si no recordo malament, i jo hi era, aquell dia hi era representada per en Miquel Roca.

Hagi passat el que hagi passat, ara som aquí i avui dia ens necessitem tots. Que la gent d'Esquerra Republicana recordi que si no fora per l'Enric Canela amb els 10.000, el 9N, Reagrupament, i Solidaritat Catalana per la Independència, que amb els seus quatre diputats van portar l'independentisme al Parlament, encara no seríem on som.

Tots som necessaris.

Però un cop mes els ciutadans hem parlat i crec que ho hem dit clarament: El full de ruta s'ha de complir. Ens vam pronunciar a les eleccions i ho vam deixar (com així ha de ser) en mans dels polítics i ara és l'hora que els polítics facin la seva feina.

Han d'anar units i, en moments tan importants, no ajuda gaire que, un cop darrere l'altre, vagi cada un per la seva banda

Com deia Jordi Carbonell:

QUE LA PRUDÈNCIA NO ENS FACI TRAÏDORS.

I ara podríem afegir:

QUE EL PARTIDISME NO ENS FACI TRAÏDORS!!!!

Ho hem tornat a demostrar, la societat civil organitzada és imparable. Hem guanyat els carrers, hem sortit al carrer un any darrere l'altre i sortirem quan calgui per defensar els nostres polítics i les nostres Institucions, però ara que siguin valents, i que nosaltres ens preparem per fer-los costat.

Només depèn de nosaltres i per això guanyarem! Siguem tots Decisius!

Elvira Castell
HGxI

1 comentari:

  1. 100% d'acord en tot, Elvira. L'Estat espanyol hauria de provocar una masacre per aturar aquest procés democràtic. No ho farà perquè no pot.

    ResponElimina