dijous, 8 de setembre del 2016

OPINIÓ: "Un provocador de mena“, per Joan Xuriach

El dia que Rahola celebri les seves raves a Badia del Vallès, llavors hauran entès com és el nostre país...”(Llegir la notícia). Queda clar que només en Joan Mena, des de la seva superioritat moral, i el seu entorn polític entenen Catalunya.

Però quina mena de gent és aquesta que, des de Croàcia, de vacances, compara una rave amb una tranquil·la reunió d’amics al voltant d’una paella a Cadaqués? A veure, Badia del Vallès és una població de gent treballadora que, malauradament, pateix una taxa d’atur del 22%, el més probable és que la majoria dels seus habitants no puguin trepitjar els Balcans en tota la seva vida; ara bé, anar a fer una paella sigui a Cadaqués o a Castelldefels és, al contrari, més que probable.

El senyor Mena, comunista, hauria d’estar avergonyit per haver fet el ridícul d’aquesta manera; però no ho està, i n'és un bon exemple una de les seves últimes piulades en referència als actes de Sant Boi: “L’onze de setembre: per un catalanisme popular. La primera Diada comuna”.

Vaja, ara resulta que malgrat l’espoli que patim per part espanyola, els gairebé dos milions de catalans que, des de fa uns quants anys, ens mobilitzem per la llibertat de Catalunya estem carregats de diners. Qui abans del 27S demanava “... si l’estat espanyol no acorda un referèndum, s'haurà de fer un gran pacte per veure com i quan ens saltem la legalitat espanyola...”, ara només en contempla un de pactat amb Espanya.

Quina mena de coherència és aquesta?

Joan Xuriach
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada