divendres, 15 de març del 2013

Sobirania fiscal: Els meus impostos, a Catalunya!


Catalunya està sotmesa a una asfixia financera pel govern espanyol per mitjà del dèficit fiscal i d’inversions públiques, el retard en els pagaments que ha de fer a la Generalitat i la no acceptació de les propostes catalanes d’autofinançament. I totes aquestes actuacions li resten capacitat econòmica per ser competitiva i per poder sostenir l’estat del benestar, els serveis socials i la cohesió social.



Pagant els impostos a l’Agència Tributària Catalana (ATC) estem fent un gest de reconeixement de les institucions pròpies de Catalunya i a favor de que sigui la Generalitat qui recapti els impostos i els gestioni.

Cal una reacció de la societat civil i del teixit empresarial de Catalunya per fer palès  el nostre malestar a l’hora de complir amb les nostres obligacions tributàries.

I per tal de col·laborar a fer possible aquesta reacció ciutadana, i dintre de la campanya de suport a la insubmissió fiscal que ha posat en marxa l’ANC per mitjà de la Comissió de Desobediència (la qual està fent  jornades de formació sobre aquest tema per  tot el territori) la nostra Assemblea Territorial organitza una sessió informativa el dijous 21 de març, a 2/4 de vuit del vespre, a la Sala Fòrum dels Lluïsos d’Horta (Carrer Feliu i Codina, 7-9 ) en la qual ens explicaran la manera de fer-ho i ens aclariran els nostres dubtes que poguem tenir al respecte.

Secretariat Territorial  d’Horta–Guinardó x I

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada