dissabte, 23 de març del 2013

Salvador Cardús ens presenta el film 'Quan convé seguem cadenes'




Salvador Cardús, el conegut sociòleg i articulista que tant i tan bé ha parlat sobre el procés sobiranista català, fa en aquesta ocasió una reflexió ben interessant: el que més costa canviar són les mentalitats. És a dir, ben sovint la resistència a acceptar la independència de Catalunya és deguda a prejudicis o concepcions preestablertes sobre la realitat.

Per moltíssima gent imaginar-se una Espanya sense Catalunya és, senzillament, inconcebible, quan, de fet, Espanya continuarà essent Espanya quan els catalans ens n'haguem desvinculat políticament. També hi ha persones grans que van patir la guerra que senzillament tenen por de les represàlies que l'Estat espanyol pugui prendre contra el "desafiament" sobiranista.

La pel·lícula 'Quan convé seguem cadenes' haurà d'ajudar a vèncer pors i a capgirar moltes mentalitats encarcarades i a mirar la realitat de manera més oberta, més valenta, més confiada.

Cal que ens ho creguem, cal que tinguem ben coll avall que aviat viurem en una nació independent.  Cal que aprenguem a sentir-nos, d'un cop per sempre, guanyadors i protagonistes sobirans de la nostra història!

Visiteu la web del film: www.independencia2014.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada