dilluns, 4 de març del 2013

Recull setmanal de premsa


DOSSIER GUERRA BRUTA
>>El Punt-Avui ens ofereix un exhaustiu dossier que explica de quina manera es concreta l'ofensiva de l'Estat espanyol contra el procés sobiranista.

EXPLICAR CATALUNYA AL MÓN APROFITANT EL MOBILE WORLD CONGRESS
>>Omnium i Vilaweb aprofiten el Mobile World Congress per explicar Catalunya al món i buscar suports al procés català. La campanya se centra en una web especial en anglès amb tota la informació sobre el procés sobiranista català.

ESPANYOLISTA I INDEPENDENTISTA
>>És pot ser nacionalista espanyol i defensar el dret a decidir? És clar que sí, perquè el que es defensa és per damunt de tot la democràcia.

QUATRE CAMINS VERS LA INDEPENDÈNCIA
>>El conegut periodista Martí Anglada analitza en el seu darrer llibre quatre processos de sobirania corresponents a quatre nous estats: Eslovènia, Eslovàquia, Letònia i Lituània.

"LA INDEPENDÈNCIA ÉS UN ACTE DE RESPONSABILITAT"
>>Entrevista (àudio) a David Ros, membre d'Economistes per la Independència, en què repassa la situació econòmica de Catalunya i de l'Estat espanyol tot avalant el procés sobiranista català.

EL CANTANT RAMONCÍN DÓNA LA CARA PER CATALUNYA
>>"Catalunya serà independent", afirma amb contundència, perquè no hi ha millor expressió de la democràcia que preguntar al poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada