divendres, 18 de gener del 2013

Una oportunitat històrica (i 3)

A HGxI, portarem a terme durant tot l’any un extens programa d’activitatdiàries per donar a conèixer la necessitat i els avantatges d’una Catalunya estat i les raons que ens assisteixen.

Els mesos de gener i febrer ens adreçarem als casals i biblioteques del barri, a banda de desplegar les guinguetes habituals. Però, com sempre, aquestes activitats només les podrem dur a terme amb la col·laboració desinteressada de tots i totes.

El cert és que necessitem la implicació de moltes més persones. Recordeu: amb poc, fem molt. Tots disposem d'una estoneta a la setmana o cada quinze dies. Si ens impliquem tots, descarregarem de feina aquells que hi dediquen més temps.

A banda del programa previst, continuarem contactant amb les entitats i associacions del barri per fer presentacions de l’ANC. També farem xerrades a casals, centres esportius, entitats culturals, AMPAS, etc.

També tenim l'opció de fer xerrades adreçades a petits grups d’amics, familiars o companys, tipus “reunions tuperware”, si algú en vol organitzar una a casa seva.

Aprofitarem totes les oportunitats al nostre abast per fer la feina d’extensió que tant ens cal, com “la taca d’oli” que ens ha de permetre expandir-nos, arribar a molta més gent i aconseguir la majoria social que ens cal.

Si ens fixem en el nostre entorn, ens adonarem que és possible reunir un grup petit, ni que sigui de 5 o 6 persones del gimnàs, l’equip de futbol, l’Ampa, de la feina, de l’esplai, etc. i donar-los una xerrada. És important que tothom rebi nous arguments que els ajudin a fer també extensió personal.

La independència de Catalunya està al nostre abasts i la podem aconseguir. Depèn de nosaltres i del nostre esforç.

“Ara és l'hora, segadors...”

Enric

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada