dimecres, 20 de març del 2019

Convocatòria en suport a les preses polítiques i exiliades

Aquest dissabte, 23 de març, farà un any que Carme Forcadell, expresidenta de l'Assemblea, està empresonada. Per això, en el marc «Cap dona en l'oblit», ens trobarem al Born de Barcelona a les 12 del migdia per fer un acte de reconeixement i suport a les preses, exiliades i represaliades polítiques.

A la tarda, a les 17 h, sortirem a manifestar-nos per denunciar l’auge de l’extrema dreta. Ho farem de la mà de moltes altres entitats, més de 195, d’entre les quals l’Assemblea Nacional catalana, agrupades sota el paraigua d’Unitat contra el feixisme i el racisme. La mobilització serà a Barcelona i començarà a Jardinets de Gràcia, baixarà pel passeig de Gràcia i acabarà a la Gran Via.



A més, l’Assemblea també dóna suport a la manifestació de diumenge en favor dels joves d’Altsasu, convocada pels seus familiars, que recorrerà els carrers d’aquesta població navarresa. Serà el 24 de març, a les 12 h, a l’avinguda Pamplona d’Altsasu. Hi ha diverses territorials que organitzen autocars, pots consultar la llista de territorials en aquest enllaç.

#23MOmplimElBorn
#MakeaMove
#CapALaIndependència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada