dimecres, 1 de gener del 2014

Les deu publicacions més llegides al blog el 2013


1595
724
28/09/2013, 1 comentari
291
265
238
235
213
183
14/09/2013, 1 comentari
181
179


D'acord amb les nostres estadístiques, els continguts que han despertat més interès han estat els següent:

  • Primer: La Via Catalana i el Concert per la Llibertat. El ressò mediàtic va ser descomunal i les visites al blog i al web es van literalment triplicar.
  • Segon: L'activitat dels companys de Sumate.cat. Entitat que representa tots aquells catalans que no renuncien a les seves arrels espanyoles ni a la seva llengua i cultura i que també volen la independència del nostre País.
  • Tercer: Les nostres cròniques i articles i l'activitat sobretot al carrer que des de la nostra Territorial d'Horta-Guinardó (ANC) duem a terme.
  • Quart: Articles i opinions de personalitats espanyoles que defensen la democràcia i el dret inapel·lable a l'autodeterminació dels pobles.

La nostra societat i, en particular, el nostre barri està ben viu i som majoria els que estem per la independència del nostre País. Des del blog ho certifiquem, amb més de 50.000 visites i, al carrer, les paraules d'encoratjament i les ganes de participar en el gran projecte col·lectiu de la Independència ens omplen de força i d'emoció. Ningú de la nostra Assemblea Territorial vol perdre's aquest moment històric, èpic i irrepetible. No et quedis al marge: ara ens necessitem tots més que mai.

Aprofitem per recordar-vos les moltes maneres que teniu de participar en aquest blog: escrivint articles i opinions, enviant fotos, compartint els continguts a les xarxes i entre tots els nostres contactes, deixant-hi comentaris... Envieu les vostres propostes a anchortaguinardo@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada