diumenge, 12 de gener del 2014

CRÒNICA. Intensiu massiu a tot el País. Un cap de setmana amb moltes ganes de votar!


Èxit total. Expectatives superades. Més de 700 taules i més de tres mil apoderats voluntaris de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'han desplegat aquest cap de setmana per totes les comarques del Principat per recollir signatures en favor de la independència. Desenes de milers de voluntaris hem sortit al carrer per convidar la nostra gent a signar per la Independència. Un desplegament de democràcia grandiós. Amb la campanya 'Signa un vot', pretenem recollir milions de signatures per demanar al nostre Parlament que exhaureixi totes les vies per convocar la consulta i, si no és permesa, que declari la independència


Zones de recollida de signatures per la Independència a la ciutat de Barcelona durant el cap de setmana de l'11 i 12 de gener de 2014.


En els propers mesos i fins la consulta caldrà que estem molt presents al carrer i ens fem molt visibles. Aquí unes instantànies de la nostra Territorial en acció a la plaça Catalunya (també hem estat al nostre districte, concretament als Quinze, plaça Maragall, Mercat del Carmel, Rbla. del Carmel, carrer Tajo, Pl. d'Alfons X). 


Foto: Antoni Perelló HGxI.cat
Foto: Antoni Perelló HGxI.cat
Foto: Antoni Perelló HGxI.cat
Foto: Antoni Perelló HGxI.cat
Foto: Antoni Perelló HGxI.cat
Foto: Antoni Perelló HGxI.cat

Més fotos al Flickr d'HGxI.

>>Valoració de la jornada per part de l'ANC (Rosa Alentorn) a Catalunya Ràdio.

2 comentaris:

  1. Gràcies a tota la bona gent que està fent possible la recollida de signatures

    ResponElimina
  2. Anécdota del dia a plaça Catalunya...

    Una parelleta jove de Mexicans queestan de turisme per casanostra,van compra una desuadora vermella amb l'estelada brodada.

    Al marge de la compra, em van emocionar els seus comentaris d'ànim, de no defallir, em van transmetre la seva profunda admiració pel poble català i fins i tot, em van demanar on podíen seguir el procés per tal de saber el desenllaç!! Els vaig adreçar al Casal Català del seu país que tinc entès funciona prou be.

    També comentar que van signar un anglès, una holandesa, un Egypci, un austríac, una francesa.... vam repartir informació en anglès i francès a tots aquells que ho sol.licitàven

    Jornada esgotadora (també pel que hacomportat la pre...,però emocionant i engrescadora!!

    Gràcies a tots per fer-ho possible!!!!!

    ResponElimina