dissabte, 28 de setembre del 2013

"Súmate" a la Independència!



L'associació Súmate, formada per ciutadans de llengua i cultura castellana/espanyola que volen la independència de Catalunya, ha fet un vídeo de presentació amb testimonis que expliquen les seves raons per a l'estat propi. La plataforma, molt activa a les xarxes (Twitter i Facebook), es presentarà en públic dijous de la setmana vinent en un acte a l'Hospitalet de Llobregat.
L'acte es farà a les 19.30 en el Centre Cultural de Bellvitge i els responsables de la campanya criden a fer-ne difusió per a 'construir junts un nou país, un país millor'.


'Súmate està formada en gran mesura per catalans de llengua i cultura castellana/espanyola que, per raons familiars i/o d'origen, hem mantingut el patrimoni sense renunciar a ser i formar part activa de la comunitat nacional catalana', diuen en el seu manifest

'Súmate pretén un debat obert, democràtic i participatiu que inclogui a catalans que sovint s'han vist exclosos o la seva opinió, segrestada per la desinformació, el desconeixement o els prejudicis.' 'Ara més que mai, la Catalunya social que volem i necessitem mereix decidir democràticament el seu futur i construir una Catalunya sobirana', conclou el manifest.
Font: Vilaweb

1 comentari:

  1. Aquestes són les veus dels nostres conciutadans, veïns, amics, familiars... que fa temps que esperàvem que es fessin públiuques. Només tots plegats arribarem a la independència!!!

    ResponElimina