dissabte, 21 de setembre del 2013

Dimecres 25-9-13, reunió mensual d'ANC-HGxI

Benvolguts / benvolgudes,

El proper dimecres 25, a 2/4 de 8 del vespre, al casal de la Font d'en Fargues (c. Pedrell 67-69) tindrà lloc la propera Assemblea d'ANC-Horta-Guinardó.

Aquesta Assemblea forma part de les reunions mensuals en què ens trobem tots els membres de la nostra Territorial per compartir una estona plegats, explicar què s'està fent i debatre en definitiva. 



En ocasió de la gesta de la Via Catalana i donat que molta gent us heu acostat a l'ANC en general i a la nostra Territorial en particular per primera vegada, ho volem celebrar i compartir alhora amb tots vosaltres. Per això us convidem a assistir-hi. A part de les activitats de la pròpia Assemblea, passarem un audiovisual amb un recull d'imatges de la Via i al final ho remullarem amb cava i galetes.

Per poder organitzar bé aquest acte, us agrairíem que ens confirméssiu la vostra assistència clicant al següent enllaç.

https://docs.google.com/forms/d/126IXpfIJuL3mSe31OUHaAHc3ZUEzsPU0YPdLouqLpsA/viewform


Pels que no sou de l'ANC, us demanem que valoreu la possiblilitat de fer-vos-en. Podeu apuntar-vos-hi com a membres de ple dret, col·laboradors o simpatitzants. Pagant des de 4 € a res. Fent molta feina o poqueta. O senzillament per fer gruix i estar al corrent de tot el que fem. Per nosaltres, el mínim ja és important perquè apuntant-vos, ja SOM 1 MÉS.

A l'enllaç següent trobareu tota la informació al respecte de les inscripcions.

http://assemblea.cat/?q=inscripcio_anc


Finalment, dir-vos que en el moment de fer la inscripció a la Via Catalana, vau cedir les vostres dades a l'ANC amb el compromís que serien destruïdes. Això farem, però si algú de vosaltres vol seguir en contacte amb nosaltres podeu respondre a aquest correu demanant-ho (ANChortaguinardo@gmail.com). Recordeu però, que fent-vos simpatitzants de l'ANC (sense cost econòmic) ja gaudireu de la nostra informació.

Moltes gràcies per la vostra atenció i us esperem el dimecres. No hi falteu!!!

Secretariat Territorial
ANC Horta-Guinardó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada