dilluns, 9 de setembre del 2013

Dossier Via Catalana

Benvolgut/da,

La Diada que ha de suposar l'avantsala de la independència ja està aquí. Durant tot aquest estiu s'han realitzat centenars de cadenes preparatòries arreu del país i del món, a on hi han participat milers de conciutadans. 

Ara, toca demostrar al món amb una mobilització massiva quina és la voluntat del poble de Catalunya a través de la Via Catalana.

Per això és molt important que si ja esteu inscrits en un tram, hi aneu per garantir que la cadena sempre tindrà continuïtat. I convideu als que no s'hagin inscrit per a reforçar-la i per a guanyar densitat. Pots fer que s'apuntin al Tram 0 i que consolidin la Via Catalana.

Podeu trobar informació pràctica del dia sobre la Diada, les activitats i els horaris definitius en aquest dossier per al participant. En aquest enllaç hi trobareu el dossier de participant, un diploma de record i una cartolina de localització per als infants.

Us recomanem que arribeu amb temps al vostre destí i que disfruteu del municipi més proper visitant-lo al matí, participant de les activitats que s'hi realitzin i gaudint la seva gastronomia tot dinant. Aquell dia ha de ser una jornada festiva i participativa per a tothom i, per això, la revista Time Out ha creat una secció perquè aquell dia disfrutis de la cadena, tot fent turisme i coneixent el país.

Ja has vist els espots de la Via Catalana? Podràs trobar-los aquí, al nostre canal de YouTube i de Vimeo. Emociona't i difon-los.

Et recordem que al següent enllaç pots obtenir informació pràctica del teu tram (zona d'aparcament, d'ombra, bars, restaurants, fonts, etc..).  Posa-hi el número de tram i podràs descarregar-te un mapa en format .pdf amb informació pràctica del teu tram de la Via Catalana, així podràs disfrutar millor de la teva experiència i garantiràs la mobilitat i funcionalitat aquell dia.

Per millorar la mobilitat, també pots descarregar-te una aplicació gratuïta per a smartphone amb el nom de Via Catalana des de les botigues virtuals per a Android i Iphone. Aquesta aplicació serveix per a què arribis correctament a destí de la millor manera possible per la Diada i també per rebre informació actualitzada.

Igualment, també pots trobar la secció Mou-te per la Via, a on hi ha informació pràctica per arribar a destí amb transport públic o bé amb autocars organitzats per l'Assemblea, així com compartir vehicle privat amb altres participants a l'acció. També hi veuràs recomanacions de seguretat, mobilitat i salut fetes per les institucions públiques del país.

Una línia groga de llibertat:

Per a tenir una major visualització de la cadena des de l'aire i des de terra us recomanem que compreu el lot de la Via Catalana (samarretga groga unisex + banderola + adhesiu). El podeu comprar a les paradetes que organitzin les assemblees territorials del'ANC o bé per internet als següents llocs:

www.elpuntavui.cat/viacatalana
www.botiga.ara.cat
www.botiga.vilaweb.cat

I a les botigues de Bon Preu i Esclat.

Convida a tothom a participar en aquesta jornada que ha de ser l'avantsala de la independència, no deixis que ningú s'ho perdi. Fes que es guardin un lloc per a la història!

Junts ho aconseguirem, junts ho farem possible!


Assemblea Nacional Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada