dissabte, 21 de setembre del 2013

Important: Activitats de guinguetes i intensiu al Carmel-Taixonera

Benvolguts, benvolgudes,

Tot just acabada la Via Catalana i ja tornem a estar en marxa. Ja veieu com està el panorama i cal seguir prement l'accelerador. La Via ha significat un revitalitzador del nostre procés i l'ANC ha guanyat rellevància: ara la nostra presència al carrer és fonamental.

A més els contrincants els tenim a tota màquina: Margallo, Esperanza, 12-0, Fernández Díaz i molts altres. No podem afluixar.


Us expliquem els plans que tenim:

En primera instància, per aquest cap de setmana i el dia de la Mercè ens han demanat de l'ANC que anem a ajudar a la plaça Catalunya (Fira d'entitats) per reforçar la campanya de Signa un Vot (disculpeu la precipitació).

Després tenim les activitats que organitzem pel districte i que tan necessàries són: Guinguetes, Quiosc, Signa un Vot, etc.


Per apuntar-vos a aquestes dues activitats heu de clicar l'enllaç següent i hi veureu els dies i horaris. Penseu que són molt importants les activitats al nostre Districte i fem fraccions de temps curtes perquè us sigui més fàcil trobar una estona que us vagi bé.

http://doodle.com/e9ed94yd64y3vbq3


L'altra activitat important que farem al nostre Districte amb la col·laboració de la resta de territorials del Barcelonès és l'Intensiu del Carmel i Taixonera. Serà el proper 5 d'octubre i es tracta d'instal·lar guinguetes pels barris del Carmel i Taixonera. A més la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes muntaran uns sets per practicar alguns esports dels quals ja tenim seleccions pròpies a la Rambla del Carmel per a joves i petits. Serà una manera excel·lent de fer arribar el nostre missatge en aquests dos barris. Aquest dia, també necessitarem la vostra col·laboració per tirar-ho endavant. Heu de clicar al següent enllaç:

http://doodle.com/n94xwap39ie3xp5h


Per als que sou més nous a la nostra territorial heu de saber que és una col·laboració molt enriquidora i que abans de fer-la ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar-vos els detalls.

Àpali, que ja ho tenim més a prop. Moltes gràcies i que es noti que ja sóm molts més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada