dijous, 23 de maig del 2013

Campanya HGxI d'insubmissió fiscal a l'Estat espanyol


Benvolguts/des,

La situació d'emergència social i econòmica en què es troba el nostre país, provocada per l'estratègia planificada i dirigida des de l'estat espanyol per causar l'asfíxia econòmica del nostre Govern, ha comportat que des de Catalunya, i en primera instància, no es vegi altra sortida per fer front a aquesta situació que la d'exercir el nostre dret a fer "Insubmisió fiscal a l'estat espanyol".

Aquesta campanya que, en principi va ser impulsada pel col.lectiu Catalunya diu prou, ha tingut el suport de l'ANC, l'AMI i altres col·lectius.

Per desenvolupar aquesta campanya, des de l'ANC, s'ha creat la Coordinadora per la Sobirania Fiscal de la qual ja es va fer presentació pública i se'ns va animar a les Assemblees Territorials a fer la difusió a nivell territorial.

En la darrera Assemblea Territorial d'Horta-Guinardó, es va aprovar la creació d'un equip de treball per promoure i difondre aquesta campanya al nostre districte.

Per tal d'informar-vos i impulsar aquesta campanya, hem cregut convenient organitzar una trobada informativa:

Dia: Dijous, 30 de maig
Horari: de 19 a 21 h (vine l'estona que puguis)
Lloc: Mas Guinardó (Plaça Salvador Riera, 2)

Tant si podeu venir com si no us agrairíem que responguéssiu el següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/1Apz58xv-1TlnF7BLQfwjWBnzTegvi0jcKmSJ5ax0hWI/viewform

Us animem a col·laborar i participar en aquesta campanya per arribar a tot el teixit comercial, professional i social dels nostres barris.

Per més informació sobre el tema

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada