divendres, 31 de maig del 2013

Concert per la Llibertat, eleccions al SN, blog i més guinguetes

Benvolgut/benvolguda,

Aquests dies tenim moltes coses entre mans i estem intentant concretar-les per poder-vos-les comunicar puntualment. Comencem:
  • Concert per la independència al Camp Nou. Entrades a la venda al públic en general a partir del dia 3. Us oferim la possibilitat d'anar-hi plegats amb el grup d'HGxi tot i que només tenim temps fins al dilluns de reservar-les. Com que han de ser totes de la mateixa zona hem pensat d'agafar les de la 3a graderia que tenen un preu de 23 €. Per això, estarem el dilluns 3 de juny al casal de la Font d'en Fargues de 10:30 a 13:30 h i de 16 a 20 h per venir a fer la reserva i abonament.
  • Eleccions al SN. Seran el proper dissabte 8 de juny al matí. Us ho concretarem pero reserveu-vos-ho per poder votar. És molt important triar els nostres representants.
  • La millor manera de seguir l'actualitat és a través de la web i el blog que intentem mantenir al dia. Us convidem a visitar-los i a participar-hi. També us hi podeu subscriure.
  • Us recordem que tenim en marxa el doodle per apuntar-vos a les guinguetes i repartiment de flyers
http://doodle.com/eztt8u9sq3yztsz5 

Les persones que formem el Secretariat d'HGxI us demanem que busqueu una estoneta a la vostra agenda i que vingueu a fer un servei pel país. Val molt la pena.

http://noticieshgxi.blogspot.com.es/2013/05/el-comentari-periodic-del-secretariat_28.html

Seguim en contacte i us esperem.

HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada