dijous, 18 de gener del 2018

OPINIÓ: "Parlamentaris mal educats", per Teresa Calveras

Llegeixo amb sorpresa i indignació que, després de la votació del nou president del Parlament, ni Arrimades, ni Domenech, ni Iceta ni Albiol l’han anat a felicitar com és habitual de fer en aquestes circumstàncies en la majoria de països civilitzats.

No ha estat després d’haver mantingut punts de vista oposats ni d’haver viscut enfrontaments més o menys agres ni al final d’una legislatura conflictiva. No senyors, aquest fet ha tingut lloc després de la seva elecció, quan el nou president no havia ni començat la seva tasca!

Realment alguns dels representants polítics que seuen ara al Parlament del nostre país, i que ho faran duran els quatre anys vinents, no mereixem ser-hi. Unes persones que fan de l’enfrontament i de la mala educació la norma no haurien de formar part de cap parlament on se suposa que la tolerància, el diàleg i el respecte són indispensables.

Potser algú els hauria de recordar que abans que els polítics són persones i que avui el seu comportament ha estat impropi i vergonyós.

Teresa Calveras
HGc
I

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada