divendres, 19 de gener del 2018

Carta per a en Jordi Sánchez

A l'Assemblea del passat mes de desembre la territorial d'Horta-Guinardó vam decidir enviar una carta a en Jordi Sànchez, company de la nostra territorial empresonat.


Heus ací la carta:

Hola Jordi, som membres de la territorial d’Horta Guinardó, la del teu barri. A les nostres reunions i assemblees la gent va manifestar el desig de fer-te arribar una carta amb el nostre suport. 

Estem tots encara commocionats per la vostra situació, la de tots els presos. La notícia del vostre empresonament ens va deixar molt descol·locats i indignats perquè tot i que tots havíem parlat del risc que hi havia que això passés, no ens acabàvem de creure que el “gobierno” pogués arribar tant lluny. Tots recordem com aquell dilluns al vespre a tot Barcelona es va iniciar una casserolada que ningú havia tingut temps de convocar i que es va anar estenent per tots els barris de manera espontània.

Després dels moments de desconcert inicials, que van generar tot el seguit d’accions repressives que es van portar a terme, hem reaccionat i continuem al carrer manifestant el nostre desig que tots els presos sigueu alliberats, que el govern legítim pugui tornar a prendre les regnes de la Generalitat i que la repressió s’acabi.

Nosaltres ni oblidem ni perdonem. Tot el país està ple dels llaços grocs que simbolitzen el desig que sigueu alliberats: ponts, reixes i balcons plens d’aquest groc que volen eliminar. Els llacets, les gorres, les bufandes, ... el groc ja s’ha convertit en un símbol de llibertat. I així continuarem fins que aconseguim els nostres objectius que són també els vostres.

Desitgem que aquesta vergonya pugui acabar ben aviat i que tu i tots els altres presos pugueu sortir i tornar a casa vostra amb les vostres famílies i amb tots els amics que us estan esperant.

Uns abraçada ben forta del membres del Secretariat d’Horta Guinardó i dels socis, et volem manifestar que et recordem i que les nostres accions continuaran fins a aconseguir el vostre alliberament.

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Exposem-nos al risc de ser empresonats com ho va fer ell i tots els presos i exiliats. Ho van fer per nosaltres, per Catalunya, corresponguem-los: desbordem el sistema repressor amb desobediència. Col·lapsem el seu sistema judicial. Plantem cara sense por, sense cap por, a aquest estat que és una vergonya per a la Humanitat. No hi ha prou presons per a tanta democràcia. Visca la República catalana!

    ResponElimina