dimecres, 14 de desembre del 2016

OPINIÓ; "La mestra Idoia", per Joan Xuriach Fusté

“El nostre acord amb el PNB pot ser un mirall per a Catalunya”. Idoia Mendia, líder dels socialistes bascos, feia aquestes declaracions, fa unes setmanes, quan anunciava l’acord de Govern a Euskadi entre el PSE i el PNB.

No sé si ens prenen per idiotes o és que el seu cinisme els ha superat i han perdut totalment el sentit de la realitat. Aquesta senyora, pel que veig, no recorda Zapatero i el seu “apoyaré el estatuto que apruebe el Parlament de Catalunya” ni a Guerra i el famós: “nos hemos cepillado el Estatut”.

Doncs nosaltres sí que ho recordem i ja fa temps que hem trencat qualsevol mirall que ens reflecteixi res del que es diu o es maquina més enllà de l’Ebre. Cal ser desvergonyida per voler alliçonar els catalans quan a la mà dreta es tenen tots els diners de la caixa i a l’esquerra, tres conselleries. Són els mateixos socialistes que van assolir, amb Patxi López, la presidència del País Basc gràcies a unes eleccions gens democràtiques, per l’exclusió de l’esquerra abertzale, adulterades i manipulades des de Madrid gràcies a la llei de partits.

Parafrasejant Jaume I: Vergonya, cavallers del PNB, vergonya! Ja he acabat els deures, ‘Seño’ Idoia puc anar al servei?

Joan Xuriach Fusté 

HGxI

2 comentaris:

  1. molt ben dit!!!! llàstima que ella no et llegirà...

    ResponElimina
  2. Ahh i fa poquet en Delgado a reconegut que el federalisme és inviable, a veure si els arriba als sociates....

    ResponElimina