divendres, 25 de novembre del 2016

OPINIÓ: "vOLTORS", per Joan Xuriach Fuster

En tota concentració o manifestació sempre hi ha assistents que busquen sortir a la foto per treure’n rèdit electoral i, conseqüentment, opositar a unes butaques ben retribuïdes. 

Això treu cap perquè els passats dijous i dissabte, dies 17 i 19 de novembre, Barcelona va a collir una concentració (en fan una cada tercer dijous de mes) d’unes 100 persones de la Plataforma Aturem la Guerra a la plaça Sant Jordi i una manifestació de gairebé 3.000 ciutadans per uns pressupostos de la Generalitat més ‘socials’ per  a l’any 2017. 

Els del PSC i els sindicats (UGT i CCOO) varen anar a la segona oblidant els temps en què, recolzats per la premsa afí, eren més pacifistes que ningú quan, en realitat, només volien fer fora el PP i ocupar el seu lloc. 

Miquel Iceta (si aneu a la manifestació de l’1 de maig i no el veieu, senyal que està al govern; i si us el trobeu és que no ‘toca’ poder) i els seus eren dissabte amb les gairebé tres mil persones reclamant a la Generalitat uns pressupostos socials; aquells que ells no varen fer durant els set anys a Palau i en condicions econòmiques molt millors. 

Ara, però, reivindiquen ser més socials que ningú (amb Zapatero varen començar les retallades) quan, en realitat, només es manifesten contra la independència que, al seu torn, és l’únic camí per administrar tots els diners que generem i fer uns pressupostos dignes per a tota la societat catalana. 

Joan Xuriach Fuster
ANC Horta-Guinardó. @hgxi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada