dimecres, 23 de novembre del 2016

OPINIÓ. "Amb pell de xai", per Maria Gemma Cerezo Pumariega

Ara que han nomenat Enric Millo com a delegat del govern central, sembla que tot seran flors i violes. Ofereixen diàleg, parlar de millorar les condicions de les comunitats autònomes, ponts d’entesa,...fins i tot Soraya Saez de Santamaria ha expressat la intenció de venir a Catalunya més sovint. 

Vaja, que com que el PP no té majoria absoluta ha de mostrar la cara més amable per evitar que l’oposició se li tiri a sobre. Aquest canvi de tarannà no és més que una operació de maquillatge. Com es poden asseure a dialogar si ja hi ha temes que queden fora de les negociacions? Volen tornar a explicar altra vegada el que ja estem tips de sentir? Com pensen arribar a cap entesa mentre processen la nostra presidenta del Parlament, l’expresident Mas i els exdiputats Ortega, Rigau i Homs, i inhabiliten el jutge Vidal? Quina credibilitat negociadora tenen si són capaços de castigar a qui defensa unes idees diferents de les seves?

Que no ens enganyin, aquest PP és el de sempre, intransigent, autoritari i confon diàleg amb monòleg. El fet d’haver perdut la majoria absoluta no millora gaire les coses, perquè qui li ha de fer de contrapunt, el PSOE, ni en els seus moments de glòria era sensible a la realitat catalana; imagineu-vos, ara que està en hores baixes i que va amb peus de plom per no fer enfadar el PP, que convoqui eleccions abans d’hora.

No ha canviat res, o sigui que nosaltres a la nostra per continuar el Procés


Maria Gemma Cerezo Pumariega
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada