divendres, 13 de maig del 2016

Multiparada (frustrada) d'HGxI a la Rambla del Carmel

Jordi Oliver (a l'esquerra), autor d'aquesta crònica

Com ja havíem anunciat, el dissabte 7 de maig estava prevista la MULTIPARADA.

Havíem editat els flyers, i els havíem repartit el dia abans per a informar el personal de l’esdeveniment; també havíem preparat un full de càlcul amb les tasques i els responsables de dur-les a terme, i amb els encarregats d'anar dissabte a recollir el material als trasters. Hi havia fins i tot més voluntaris dels que s’havien inscrit. Fins aquí tot un èxit.

En previsió que acabaria la pluja, segons s’havia anunciat a les 10 h, es van muntar les carpes per protegir el personal i el material.

El desencant va començar en veure que no es complien les prediccions meteorològiques que «optimísticament» anunciaven (la pluja havia d’acabar al votant de les 10 del matí...) i la pluja no parava, ni a les 10 h, ni a les 11 h ni a les 12 h. Així és que vam decidir desmuntar les carpes i anul·lar la MULTIPARADA, molt a pesar nostre.




No podem explicar experiències de la MULTIPARADA, perquè no n'hi va haver però sí alguna cosa que es pot intuir:


  • Vam aprendre que és bo anar a recollir el material amb antelació, ja que entre que es va a recollir el material i es descarrega passa una hora ben bona. 
  • Per a muntar les parades és millor que hi hagi poca gent que no pas molta, però ben coordinada, ja que a vegades un desfà el que l'altre fa per manca de coordinació i «jerarquia». 
  • A l'hora de desmuntar les parades i tornar els materials als trasters, també cal que hi hagi un ordre i que quedi molt clar, els que s'han de quedar a ajudar els conductors dels vehicles. 
  • Una cosa que no vam fer i que va passar desapercebuda, és que no vam anunciar que hi havia entreteniment per als més petits, ni el transport públic per arribar al lloc. 


Malgrat tot, hi tornarem!

Jordi Oliver 
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada