diumenge, 15 de maig del 2016

OPINIÓ: "Reflexió després de fullejar la premsa", per Teresa Calveras

Hi ha molt interès en mostrar que l’ANC està dividida, els motius ja us els podeu imaginar: hi ha moltes forces interessades en enfonsar-la.

A l’ANC hi ha moltes visions i idees diferents que s’han de consensuar, cosa que s’ha anat fent des dels inicis però ara que es veu que això de la independència és més a prop tothom corre.


Que els partits intenten controlar-la? Que hi ha hagut discrepàncies durant la campanya electoral? I què? Que hi hagi opinions diferents és normal i això no representa cap problema si aquestes diferències se solucionen amb consens.


Jo no veig que les campanyes electorals dels partits i la formació de les llistes electorals siguin un processos transparents i diàfans ni per als seus afiliats ni per a la societat en general; en canvi aquí resulta que tothom opina, tant si sap el que passa com si no ho sap.


I l’ANC continuarà, els detractors que no se'n facin il·lusions. Som moltes les persones de les bases que tirarem endavant sense fer gaire cas dels missatges derrotistes.

Teresa Calveras
HGxI

2 comentaris:

  1. Totalment d'acord amb els comentaris de la Teresa. A més amb les modificacions incorporades a l'AGO es permetrà fer un seguiment dels temes tractats i com es vota a les reunions del SN. En definitiva, més transparància.

    ResponElimina