dijous, 21 de novembre del 2013

Alfred Bosch desmunta en directe els tòpics del discurs espanyolistaEl diputat d'ERC Alfred Bosch es va especialitzant a fer pedagogia en els terrenys més complicats i hostils. Ja va fer una intervenció molt celebrada en una tertúlia del programa 'El gato al agua' de la televisió espanyola Intereconomía, i ahir hi va tornar en una entrevista a l'informatiu de 13TV, en què fou capaç de respondre amb serenitat i to pedagògic les diatribes del presentador estrella del canal espanyolista.
El presentador li va preguntar per tots els tòpics sobre el procés d'independència de Catalunya: haurien de votar tots els ciutadans de l'estat espanyol, el dret d'autodeterminació no és aplicable al cas català, la tercera via, la reforma de la constitució com a via per aconseguir el dret de decidir, l'Espanya de cara amable del PSOE, les prioritats socials que hauria d'atendre la política catalana, etc. Bosch respon totes les preguntes amb un to pedagògic i els presentadors no aconsegueixen acorralar-lo.
Al final de l'entrevista, Bosch dóna una lliçó sobre la manera d'entomar el procés català i la necessitat d'estimular el diàleg i el respecte entre nacions.
Text: Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada