dissabte, 15 de desembre del 2012

#25N: De l'autonomisme al Parlament sobiranista

Ha passat ja un mes de les eleccions al Parlament de Catalunya i Espanya continua sense voler escoltar. Davant d'un Parlament d'àmplia majoria sobiranista, Espanya insisteix a negar les evidències i a advertir que qualsevol intent democràtic de convocar un referèndum d'autodeterminació serà considerat "il·legal" i reprimit amb la força.


La sola insinuació d'oposar-se per la força a la voluntat d'un poble ha de provocar la repulsa més absoluta a qualsevol demòcrata. Així no ens entendrem, perquè Catalunya vol viure en llibertat. Ni més ni menys.

L'independentisme ha crescut com mai. De 14 diputats independentistes al Parlament el 2010, n'han passat a ser 74 (CiU+ERC+CUP). És més, 87 diputats que donaran suport al referèndum, contra 48 que s'hi oposen.

Aviat veurem néixer una nova força política pel dret a decidir, Nova Esquerra Catalana, encapçalada per Ernest Maragall i altres líders decebuts del PSC. Benvinguts si és per venir a sumar a la causa independentista!

Ara més que mai hem de convèncer els encara indecisos de la necessitat urgent de tenir un estat propi i poder administrar els nostres propis recursos. Ho tenim a tocar, però no podem badar, perquè l'Estat espanyol no estalviarà mitjans per combatre el sobiranisme. La difamació, la intoxicació informativa, la guerra bruta estan justificades per Espanya, ja manin dretes o esquerres, quan es tracta d'atacar la voluntat legítima dels catalans.

S. P.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada