divendres, 21 de juny del 2019

Comunicat de l'ANC sobre la campanya de Consum Estratègic

Hem presentat la segona fase de la campanya Consum Estratègic. Fins ara, hem organitzat més de 92 fires, 115 xerrades i hem aconseguit més de 148.000 canvis de contracte d’empreses de l’Íbex 35 a altres que permetin construir una economia catalana lluny de les manipulacions polítiques.

Com a principal novetat, el web de Consum Estratègic incorpora un cercador que ajudarà a buscar totes les empreses properes al codi postal que hi indiquis i amb les necessitats que hi especifiquis.

De fet, si ets empresa, botiga o autònom i vols ser-ne proveïdor, només cal que et registris al web i nosaltres et farem arribar un formulari que ens hauràs de retornar completat. Posteriorment, rebràs unes claus que et donaran accés a la intranet, on podràs omplir tota la informació dels serveis que vols oferir.

Un dels pilars de la lluita no-violenta és la no-cooperació. Per això, cal potenciar empreses que treballin per un teixit productiu català i que afebleixin els oligopolis de l’Estat.

Fem del consumestrategic.cat una eina de país!

Secretariat Nacional
Assemblea Nacional Catalana P.D. Vilaweb publica avui, 21.06.2019, un editorial on explica el significat d'accions com aquestes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada