dilluns, 12 de febrer del 2018

OPINIÓ: "Democràcia normal", per Rosa Bové

Cada dia em treuen més de polleguera les declaracions que fa el Gobierno de España parlant de Catalunya i alhora cada dia em sorprèn més que la resta de partits polítics ignorin aquestes declaracions amb un silenci vergonyós que dóna carta blanca al PP per continuar actuant impunement.

Avui el senyor M.Rajoy, tractant els catalans d’incultes, ens ha recomanat elegir un president NORMAL d’una forma NORMAL i... s’ha quedat tan ample! Com es pot ser tan cínic!!!

A Catalunya, senyor M.Rajoy, ja en teníem un de President NORMAL: el que vostès, amb l’aplicació del 155 interpretat de manera clarament inconstitucional i amb el consentiment del PSOE i Ciudadanos, van destituir.

Després d’avenir-nos a participar en unes eleccions IMPOSADES, com que el resultat amb majoria independentista del 21D no els ha agradat, ara resulta que el nostre Parlament no pot investir un candidat NORMAL. Li recordo, senyor M.Rajoy que en Carles Puigdemont és el cap de llista de Junts per Catalunya i candidat proposat pel President del nostre Parlament NORMAL per a ser investit novament President de la Generalitat. El problema és que com que es va veure obligat a exiliar-se, per a no ser empresonat com la resta del govern, la seva investidura no pot ser NORMAL.

El senyor Carles Puigdemont, li agradi o no senyor M. Rajoy, ha de ser investit President de la Generalitat i no per un afany de personalisme, com vostès ens volen fer creure, sinó perquè ell és el candidat democràtic que la gent ha elegit. Aquesta és la democràcia que volem i només aquesta és la democràcia NORMAL!


Rosa Bové
 
HGxRep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada