dijous, 1 de febrer del 2018

OPINIÓ: "Correus, un exemple de la prestigiosa Marca Espanya", per Joan Xuriach

Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos és una empresa espanyola de capital públic. Feia temps que, per sort, no tractava amb ells; fins ara. 

Les setmanes abans de l’1-0, Correus va ser notícia pel seu exagerat zel envers l’aplicació de l’ordre de no tramitar res que tingués a veure amb el referèndum. Amb la seva desfermada cacera de bruixes va atemptar arbitràriament contra la correspondència privada, ja que, a banda de les notificacions per a la mesa electoral, van aprofitar per fiscalitzar revistes i documents diversos. Això sí, segons fonts del sindicat CGT, aquesta instrucció se la van passar per l’engonal a l’hora d’enviar propaganda de Ciutadans demanant no votar. 

Doncs bé, el 24 de gener Correus va entregar una carta a la meva bústia franquejada el dia 10. 14 dies per arribar de Sants al Baix Guinardó! Només em ve al cap que, per error, hagués viatjat en l’AVE inaugural Madrid-Castelló del dia 22, que va ser avançat per tots els rodalies, i que, un cop allà, hagués anat a parar a les mans de M. Rajoy. Aquest, pensant-se que, en principi, el sobre era per a ell, segurament me l’hauria entretingut una mica més. El cas és que el document que anava a dins no va arribar a temps quan el necessitava. 

Tot plegat, un bon exemple de la prestigiosa Marca Espanya.

Publicat al diari elPuntAvui

Joan Xuriac Fusté
Horta-Guinardó per a la República
HGxRep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada