dilluns, 24 de juliol de 2017

Carta del President de l'Assemblea Nacional de Catalunya als socis

Amigues i amics,

"Els qui renuncien a la seva llibertat, per obtenir de moment una petita seguretat, no mereixen ni la llibertat ni la seguretat

(Benjamin Franklin, pare fundador dels Estats Units)

El Govern de la Generalitat i el Parlament aguanten avui amb coratge els embats contra el nostre dret a organitzar el referèndum. La ira de l'Estat augmenta i ara amenaça amb sancions milionàries els nostres representants i amb l'asfíxia financera els nostres serveis públics.


Però això no passarà. El govern Rajoy no se’n sortirà amb la seva. Aquest referèndum es farà, convocat per la Generalitat i participat per la majoria d'homes i dones del país.


Convido tota la gent que estimeu la llibertat a unir les nostres forces, amb tossuderia i amb esperança. Per això l'Assemblea Nacional Catalana impulsa arreu la Campanya del Sí, present ben aviat a places, carrers, auditoris i balcons de tots els nostres pobles i ciutats i també a les xarxes socials.
 


Amb la nostra aportació fem inevitable i guanyador el referèndum! 

Davant les amenaces de multes milionàries, omplim la Caixa de Solidaritat. Que aprengui l'Estat que el seu poder té límits i que no ens aturarà! 
            ES78 2100 5000 5102 0017 2439
  • Davant els embats contra el referèndum i per superar tots els obstacles, donem múscul a la Campanya del Sí i a favor del Referèndum!
             ES91 2100 0829 0102 0096 6175 

Defensem coherentment els nostres governants; fem tot el necessari per defensar la nostra dignitat, la democràcia i llibertat. Junts fem imbatible el Referèndum!

Jordi Sànchez i Picanyol
President de l'Assemblea Nacional Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada