dimarts, 14 de febrer del 2017

OPINIÓ: "Una resposta discrepant per a Jordi Évole" , per Teresa Calveras

Sr. Évole, en el seu article del dia 13 de febrer al diari El Periódico, es queixa de les crítiques que ha rebut del Sr. Rufian, la caverna mediàtica espanyola i polítics de la Generalitat.

No he vist cap de crítica de la caverna mediàtica. Però, si vostè ho diu, m'ho hauré de creure tot i que, així d'entrada, trobo estrany que la caverna mediàtica espanyolista es queixi perquè es critica el govern de la Generalitat, les seves declaracions més aviat em semblen un intent bastant barroer de relacionar-la amb els altres personatges o institucions que menciona.

Però de qui no parla és de la gent que vam anar al concert o que el vam seguir pels mitjans de comunicació, no parla de que estem preocupats pel tracte que reben els refugiats i que els volem oferir ajuda. I vostè amb les seves paraules injustes i sectàries ha intentat de dividir-nos.

Suposo que a més a més de les piulades que menciona ha vist les nostres, molt abundants, de les persones que ens queixem per la utilització d'un acte transversal per als seus interessos polítics particulars. Molt poc ètic tot plegat. Potser vostè hi guanyarà notorietat però els que segur que hi perden són els refugiats.


Teresa Calveras
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada