dimecres, 22 de febrer del 2017

OPINIÓ: "El Quart Poder", Per Maria Gemma Cerezo

Cada vegada la diuen més grossa! Segons el senyor Eduardo Inda, director d’”OK diario”, el nivell de violència que es viu ara a Catalunya per culpa de l’independentisme no és comparable ni amb el que es vivia al país basc amb el terrorisme d’ETA, almenys això deia en el programa de ràdio de Jiménez Los Santos. Si el tema no fos tan seriós aquesta afirmació faria morir de riure. De debò ha vist actes violents pels carrers? Ha vist gent atemorida per por que esclati un còctel molotov? Sap d’algú a qui hagin segrestat els independentistes? Em sembla que no s’ha passejat gaire per Catalunya.

Del que estic segura és que tant ell com tots els que s’entesten a carregar-se els drets democràtics dels catalans sí que estan esporuguits. Acostumats a fer servir la raó de la força perquè no tenen la força de la raó, temen més les manifestacions pacífiques i els arguments que no pas les armes. Des dels mecanismes de propaganda del govern espanyol volen fer veure a la resta de l’estat que la situació aquí és tan desesperada que queden justificades les accions violentes i matusseres que empren contra nosaltres.

La gent no és tonta, senyor Inda i altres periodistes que es dediquen a falsejar la veritat segons convingui als seus interessos. La gent ja se n’adona de les seves mentides

La seva feina és informar de la realitat, no del que voldrien que fos o s’imaginen que passa, si no, perden tota credibilitat i, què és un periodista sense credibilitat?


Maria Gemma Cerezo
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada