dijous, 28 de gener del 2016

OPINIÓ. "Continuem intervinguts", per Teresa Calveras

Les finances de la Generalitat estan intervingudes i ningú sembla recordar-se'n, a banda del vicepresident del Govern i conseller d'economia que va anunciant que els pressupostos que s'aprovaran no seran allò que Catalunya necessita i mereix.

Fins que nosaltres mateixos no controlem les nostres finances no podrem ser un país pròsper. I fins que el nostre govern no sigui plenament responsable de l'economia del país no estarà en disposició de portar a terme les polítiques socials que tots desitgem. De moment ens haurem de conformar amb el pla de xoc pactat entre JxS i la CUP que és un pla progressista i avançat que millorarà la vida de moltes persones desfavorides del nostre país.

A partir d'ara hem de saber explicar molt bé les mesures que el nou govern haurà de portar a terme perquè les coses no seran fàcils, donat l'escanyament econòmic a què ens sotmet el govern central. Hem d'explicar a tots els ciutadans i ciutadanes els límits que tenim essent una comunitat autònoma i on podrem arribar quan aconseguim la independència.

I tindrem feina perquè els partits unionistes utilitzaran tota la seva demagògia i els seus arguments populistes per tal d'embolicar la troca, confondre les persones i fer fracassar l'únic projecte capaç de treure el país de la profunda crisi que pateix.



Teresa Calveras
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada