dissabte, 9 de gener del 2016

Tenim acord, tenim govern, fem via cap a la República Catalana!


L’ANC celebra que finalment els 72 diputats independentistes hagin assolit un acord per investir  President i formar Govern per tirar endavant el mandat democràtic sorgit del 27S.

Valorem molt positivament que tot l'esforç per assolir aquest acord vingui precedit per una sèrie de pactes que enforteixen aquest nou govern que ens ha de dur fins a la República Catalana.

Des de l'ANC animem el nou govern a impulsar i desplegar la Declaració aprovada pel Parlament el passat 9 de novembre i ens comprometen a donar-hi tot el suport des de la societat civil.

A partir d'aquest mateix moment l'ANC continua treballant per eixamplar encara més la majoria social favorable a la independència. Ens comprometem a enfortir el procés nacional amb iniciatives que ens ajudin a acostar-nos i coincidir amb totes aquelles persones i entitats que treballen  per la construcció del nou país.

Obrim un període de 18 mesos, que fins i tot pot ser menor, en què cal treballar a fons i amb tota la il·lusió per bastir les bases fermes del que ha de ser el nostre nou país, la República Catalana, lliure, democràtica i socialment justa.


Assemblea Nacional Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada