dimarts, 2 de febrer del 2016

OPINIÓ: "Aquelles demagògies generen aquests problemes", per Teresa Calveras

El partit popular fa molt anys que actua de manera irresponsable i demagògica atiant l'anticatalanisme i defensant la unitat d'Espanya de manera intransigent i acrítica. 

Aquesta manera de fer li ha donat bons resultats a Espanya i ha portat al PSOE, que hagués pogut optar per defensar el dret a l'autodeterminació dins el marc d'una política d'esquerres, a adoptar la visió del PP en tot allò que es refereix a Catalunya i al dret a decidir de manera que ara mateix no s'observa cap diferència entre els dos partits en aquest aspecte.

Aquestes polítiques són les que estan portant aquests dos partits, fins ara hegemònics, a un carreró sense sortida; són presoners de les idees que han difós a tort i a dret i que una gran part del seu electorat ha fetes seves.

Així s'expliquen les declaracions fetes publiques per la cadena SER, declaracions del Sr. Fernandez Vara i compartides per altres barons del partit dels socialistes, "Si no deixem clar que el PSOE no té res a veure amb l'independentisme ni per activa ni per passiva, a nosaltres a Extremadura ens maten"

Doncs res més a dir. Si volen continuar manant han de satisfer aquest electorat intransigent que ells mateixos han ajudat a crear.


Teresa Calveras
HGxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada