dijous, 17 de desembre del 2015

Missatge dels partits sobiranistes davant les eleccions del 20D

Junts pel Sí envia una carta a tots els militants i simpatitzants signada per Raül Romeva, Muriel Casals, Carme Forcadell, Eduardo Reyes, Oriol Amat, Lluís Llach, Anna Caula, Josep Maria Forné, Carmina Castellví, Germà Bel i Montserrat Palau.

Aquest diumenge tenim una cita important a les urnes: 


l’independentisme ha de seguir guanyant, el procés ha de sortir reforçat.

Si tu votes, tindrem la força per defensar la victòria del 27 de setembre davant l’Estat, per assegurar el camí cap a la independència i per defensar els interessos dels ciutadans de Catalunya i les seves institucions. Si tu no hi vas, la veu de Catalunya la tindran els qui hi estan en contra.

Més informació




La CUP demana l'abstenció a les eleccions espanyoles del 20 de desembre

Fa algunes setmanes, la CUP va decidir no participar a les eleccions espanyoles del proper 20 de desembre. Després d'un debat arreu del territori, fou el Consell Polític de l'organització, el seu màxim òrgan de debat i de decisió política després de l'Assemblea Nacional, qui prengué una decisió àmpliament consensuada i que recollia arguments polítics, ideològics i organitzatius. 

En síntesi, la CUP entén que, la participació a les eleccions al Congrés dels Diputats espanyol no permeten acumular forces en la direcció de la ruptura democràtica i de la independència, en la direcció de la transformació social i tampoc en la direcció de la construcció i l'articulació dels Països Catalans.

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada